Sabtu, 1 Jun 2013

"Bloglist Setahun Dari ciklaili.com".

Assalamualaikum , cewahhhh . Nampak tak name CIKLAILI itu . Urmmmm , sebenarnya dia ialah salah seorang daripada guru yang telah mengajar saya daripada tingkatan satu lagi . Nak bagitahu kepada para blogger dan pengunjung , cikgu laili juge telah banyak membantu saye dalam bidang blogger ni ... Hiks3 , untuk pengetahuan  UMUM  , cikgu laili ialah seorang :

1 . yang berdedikasi
2 . sporting
3 . open minded
4 . rajin
5 . gigih
6 . periang
7 . ambil berat

Hahaha , sumenye yg baek2 , cikgu paling BEST dan MENYORONOKKAN di sekolah saya , tadi pergi singgah2 dekat blog dye , dye adekan segmen bloglist la pulakkkk . baru ku perasan , tarikh tuh bermule drpd 1 Disember 2012 lagi... Rase terlambat juge , yelaaa... dah pertengahan tahun kot cikgu dah anjurkan ... Hik3 ... dalam contest tuh dye suruh kemukakan sedikit sebanyak tentang diri saya . :)

Nama : Tasnim Bin Noor Abdullah
Umur : 16 tahun ( padahal dah 17 cume belom happy birthday je lagi)
Tarikh Lahir : 08/Oktober/1996
Aktiviti/Hobi : BLoGging , FiShInG , OnLiNe
Cita2 : Akauntant , Pengarah Syarikat , Pegawai Bank
Sekolah : SAM Tengku Ampuan Jemaah Sg Besar .
Cikgu Kegemaran : Mesty la CIKGU LAILI :) (kelip-kelip mata)

Hahahha , dah la... Sampai sytuh je kottt ... Kalau kawan sume nak JOIN  segmen dye Jomlah singgah blog cikgu saya ni ---------> CikLaili.CoM.  Okay sekian saja maklumat itu ..

2 ulasan:

  1. terima kasih sebab sudi join bloglist setahun dari ciklaili.com.

    wah! banyak betul pujian untuk cikgu ye..terima kasih banyak2.
    cikgu doakan semoga Tasnem & kawan2 akan berjaya dengan cemerlang dalam SPM 2013. yang penting subjek Sejarah kena lulus tau..

    semoga blog ini akan terus mendapat sambutan dari semua pembaca..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Same cikgu , hehehe . Mesty la banyak pujian . Cikgu kan baek . Hehehe , Amin... Doakan kami iye cikgu . SEJARAH wajib lulus kan... Hehehee , insyaAllah .

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...