Sabtu, 30 Mac 2013

Update blog bersawang :)

Assalamualaikum kepada semua followers n readers . Sudah lame x update blog ni . Rindu tt kamu semua . Hurmmm , terima kasih kepada semua kerana sudi berkunjung ke blog saye yang x seberape nak cantek nie . Almaklom la , saye ni lelaki :) . Kih3 , hurm ... Nak share satu citer nie je , smlm ade sorg mmber aku ni tibe2 nak buat blog . Ape kehey nye . A??? Aku dgn syafiq terkejut habes... Hahaha , lucu pon ade ... Dulu dye ni x suke sngt dgn blog2 nie . Tpi maybe smlm pintu hati dye dh trbuke la agaknye nak buat blog ... Ape kate kite usha2 sikit blog dye ... -------> http://muhammadnaqib96.blogspot.com/ cantek kan blog dye . Kalah blog saye okey . Hik3 , kalau x keberatan korg follow lah die ... Sekian terima kaseh , ni je yg dpt saye post tok sekain lame x update post blog . Hahaha :) . Wassalam ..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...