Ahad, 2 Disember 2012


Jus MonaVie Pulse – Kini Di Pasaran Malaysia

Jus MonaVie Pulse – boleh didapati dipasaran Malaysia bersama Jus Monavie Original. Baik untuk jantung anda dan memastikan jantung anda sentiasa sihat. Ia juga baik untuk mengawal kandungan Kolesterol dalam darah anda. Untuk membuat pesanan atau sebarang pertanyaan, sila emailmonavie.my4u@yahoo.com

PUBLISHED IN:
ON MARCH 19, 2010 AT 3:35 PM  LEAVE A COMMENT  
TAGS: 

MonaVie – Saintifik

Menikmati pelbagai manfaat kesihatan yang terkandung dalam buah-buahan hebat semula jadi tidak pernah lebih mudah daripada ini.
Direka bentuk untuk penyerapan mudah dalam tubuh, hanya 2–4 auns MonaVie setiap hari membekalkan anda dengan fitonutrien dan bahan antioksida yang boleh didapati dalam banyak buah-buahan paling berkhasiat di dunia—termasuklah beri açai.
Beri açai mengandungi aras antosianin yang pekat—famili antioksida yang kuat yang membantu dalam meneutralkan kesan buruk radikal bebas pada tubuh badan. Melalui proses pengeringan beku yang eksklusif, MonaVia dapat mengekalkan nutrien penting yang didapati dalam buah yang mudah rosak ini. Serbuk beri açai yang dikering beku mempunyai skor ORAC (ukuran kekuatan antioksida) yang lebih tinggi daripada mana-mana buah-buahan lain atau sayur-sayuran yang telah diuji setakat ini, atas asas gram dengan gram.
Untuk membuat pesanan Jus MonaVie
atau pertanyaan tentang Pelan Perniagaan kami
Hubungi Email 
monavie.my4u@yahoo.com
PUBLISHED IN:
ON MARCH 19, 2010 AT 3:01 PM  LEAVE A COMMENT  
TAGS: 

MonaVie – 19 Buahan Campuran

Keseimbangan. Kepelbagaian. Kesederhanaan. Setiap produk penjagaan kesihatan MonaVie mengetengahkan campuran eksklusif beri açai Brazil—salah satu makanan semula jadi paling hebat—dan 18 buah-buahan lain yang bermanfaat kepada tubuh badan, termasuk cupuaçu, camu camu, aronia, acerola, beri biru, bilberi, dan buah delima.
Dengan campuran 19 buah-buahan, termasuk beri açai, MonaVie ialah minuman berkhasiat yang unik dan lazat. Beri açai ialah asas campuran MonaVie, tetapi dengan ribuan fitonutrien dan bahan antioksida yang boleh didapati dalam buah-buahan segar semula jadi, MonaVie tidak mahu menumpukan hanya kepada satu sehingga menjejaskan yang lain. Ini telah membawa kepada pemilihan 18 buah-buahan tambahan oleh MonaVie, setiap satu dipilih kerana khasiatnya yang unik, bermanfaat dan kebolehannya menyumbang pelbagai fitonutrien dan bahan antioksida kepada minuman berkhasiat unggul MonaVie. Bersama-sama, kesan sinergi buah-buahan dalam campuran MonaVie adalah jauh melampaui apa yang boleh dicapai oleh mana-mana satu jenis buah.
Untuk membuat pesanan Jus MonaVie
atau pertanyaan tentang Pelan Perniagaan kami
Hubungi Email 
monavie.my4u@yahoo.com
PUBLISHED IN:
ON MARCH 19, 2010 AT 2:50 PM  LEAVE A COMMENT  
TAGS: 

MonaVie – Buah Acai Berry Brazil

Untuk berabad abad lamanya penduduk Amazon telah mengguna pakai buah yang unik ini untuk penjagaan kesihatan dan merupakan sumber tenaga dan keghairahan hidup mereka. Khasiat-khasiat yang menakjubkan dari buah acai terus mendapat perhatian dan di rekodkan oleh sains moden. Di sebabkan kadar anti oksidannya yang tiada tandingan dan kandungan khasiat yang menakjubkan, acai kini di terima sebagai salah satu “superfood” dunia.
Khasiat Khasiat Açai yang kaya terdiri daripada
* Anti-oksidan
* Phytonutrients
* Asid Amino
* Vitamin
* Trace Minerals
Untuk membuat pesanan Jus MonaVie
atau pertanyaan tentang Pelan Perniagaan kami
Hubungi kami melalui e-mail
monavie.my4u@yahoo.com
PUBLISHED IN:
ON MARCH 19, 2010 AT 2:45 PM  LEAVE A COMMENT  
TAGS: 

MONAVIE – PRODUK

Dengan mengambil pertimbangan keatas falsafah Keseimbangan-Kepelbagaian-Kesederhanaan, MonaVie™ telah mencipta satu minuman yang menawarkan perbezaan dalam cita rasa. Hasilnya ialah satu minuman menyegarkan dan memberi keupayaan untuk hidup dalam kesejahteraan.
MonaVie Original™ adalah gabungan adunan Acai Berry Brazil dan 18 buah buahan lain yang amat menyelerakan.
* Memberi khasiat kepada tubuh anda dengan kebaikan dari Amazon.
* Dirancang bagi mereka yang mengingin cara mudah untuk kepelbagaian buah-buahan dalam makanan harian mereka.
* Mengandung acai, salah satu anugerah alam semulajadi paling berharga.
* Boleh dinikmati pada semua peringkat usia, tua atau muda.
* Pilihan bijak bagi mereka dengan gaya hidup yang sibuk.
Untuk memesan Jus MonaVie, sila hubungi kami melalui E-mail monavie.my4u@yahoo.com
PUBLISHED IN:
ON MARCH 19, 2010 AT 2:40 PM  LEAVE A COMMENT  
TAGS: 

Jus Monavie

Terdiri dari gabungan buah acai berry yang hanya terdapat di hutan Amazon serta gabungan ekstraks 18 buah pati buah-buahan terbaik dunia dengan kandungan bermutu vitamin, pyhtonutrients, dietary fiber, trace minerals, complex carbohidrat, amino acid, protein dan omega 3,6,9.
Apakah itu MonaVie?
Monavie merupakan satu gabungan buah acai berry yang hanya terdapat di hutan Amazon serta gabungan 18 jenis buah-buahan terpilih dan terbaik dunia untuk membekalkan daya tenaga paling optimum untuk badan kita. Kandungannya telah disahkan oleh pakar-pakar antarabangsa mempunyai unsur-unsur anti-pengoksidaan yang amat tinggi serta nutrient-nutrient berkhasiat yang boleh meransangkan penyembuhan luar biasa serta menyediakan pertahanan badan daripada pelbagai jenis penyakit. Buah acai berry sendiri terdiri daripada kandungan-kandungan protein, lemak, fiber, vitamin, mineral-mineral dan garam-galian unik dan berkualiti untuk pemulihan SEMULAJADI daripada pelbagai penyakit. Ibu pejabat serta kilang pemprosesan di Utah Amerika Syarikat, Monavie diproses mengikut sistem piawaian GMP yang mementingkan kebersihan, ketulenan serta kepakaran teknologi. Monavie baru diperkenalkan pada 2005 di Amerika Syarikat tetapi telah berkembang dan mendapat pengiktirafan dengan begitu pesat dan pantas di Amerika Syarikat dan Eropah. Rebutlah peluang untuk menjadi pengedar terawal di Asia khususnya di Malaysia.
Untuk pesanan Jus MonaVie atau sebarang pertanyaan berkenaannya, sila email kami di monavie.my4u@yahoo.com
PUBLISHED IN:
ON MARCH 19, 2010 AT 2:29 PM  LEAVE A COMMENT  
TAGS: 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...