Jumaat, 27 Julai 2012

Jana duit dengan cara yang baru .

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera !


ZoShare.com  adalah satu platform mudah untuk anda membuat duit secara online walaupun anda tidak mempunyai blog. Cukup dengan Facebook, Twitter mahupun IM anda. Untuk mejadi ahli zoShare.com, anda tidak perlu untuk mengeluarkan modal, anda hanya perlu sign in melalui fb sahaja. Pendek kata, anda tidak akan mengalami kerugian walaupun 1 sen.


Bagaimana Jana Duit Melalui ZoShare

1. Jawab Survey

Baiklah cara in sangat mudah iaitu hanya perlu klik pada survey dan anda jawablah survey yang ada. Tapi ingat, survey ini adalah terhad dan biasanya orang berebut-rebut untuk menjawab survey. Jadi anda kena pantas.

2. Share Kempen Sponsor

Cara ini ialah paling terbaik dan mudah untuk dibuat. Kerja anda hanyalah kongsikan kempen dengan cara sebarkan link itu dan apabila ada rakan anda yang klik, maka anda akan dapat RM0.10 hingga RM1.00.

3. Jemput Kawan Sertai ZoShare

Ini ialah cara pantas untuk jana pendapatan. Kalau seorang yang join, anda akan dapat RM1.00, jadi kalau 10 orang join kiranya anda akan dapat RM10.00 dalm masa sehari.



 CARA UNTUK DAFTAR


1. Mula-Mula Klik -->  ZoShare.com

2.  Lepas tu Klik  
 



3. Boleh daftar guna Facebook / Twitter /Google Plus

 


4. Dah daftar, dah boleh terus share iklan, just klik kat gambar macam di bawah nie


- setiap 1 iklan bernilai rm0.20 per unique click -


aku tak sure sama ada program nie scam atau tak , sebab ianya baru lagi.. rasanya belum ada yang cash out..

nanti kalau dah cukup amount untuk cashout (Rm20 minimum untuk cashout), aku akan kongsikan di sini buktinya..

so, jomlah daftar..banyak kempen yang boleh di'share'..


banyak kan? setakat nie ada lapan kempen..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...